Ne bi verovala, ali možeš da nosiš šešir, a da ti frizura ne izgleda kao ptičije gnezdo onog trenutka kada ga skineš.

Istina je da šešir može da napravi pravi nered od svake frizure zbog trenja koje se stvara usled dodirivanja kose i šešira, ali taj problem se može lako rešiti.

Trenje će se manje stvarati, ako na kosu nanesemo vrlo malo seruma za sjaj kose. Naravno da ćeš nakon skidanja šešira morati da proveriš situaciju i malo da popraviš frizuru, ali frizura neće poprimiti novi izgled i formu s gomilom neurednih pramenčića.

PODELI
Prethodni tekstNAJBOLJE FENIRANJE
Sledeći tekstZAŠTO ZAVIDIMO DRUGIMA?
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!