Tri Metra Iznad Neba

Film (Tres metros sobre el cielo) je zasnovan na istoimenom romanu koji je napisao Federico Moccia. To je priča o dvoje ljudi iz različitih svetova i sa apsolutno različitim karakterima koji se zaljubljuju jedno u drugo. Babi, srednjoškolka, iz bogate porodice, koja nikada nije uradila ništa pogrešno ili nepromišljeno pre nego što je upoznala Stepa. On je promenio u potpunosti njen svet, ali je pitanje da li na bolje? S druge strane, Step je bio divlji motociklista koji se ilegalno trkao. Uvek bi započinjao tuču kad god bi mu neko rekao nešto što mu se nije svidelo. Kada je Babi ušla u njegov život, Step je počeo da gleda na stvari malo drugačije. Hoće li njihova ljubav potrajati? Odgovor ćete naći u filmu…

tri_metra_iznad_neba

Želim te

(Tengo ganes de ti) nastavak je filma Tri metra iznad neba  i govori o povratku kući Hache nakon što je proveo dve godine u Londonu. Sećanja na Babi  pratila su ga svo ovo vreme i strah kako će se ponovno sresti s njom. Stvari su se promenile… Da li mogu ponovo proživeti čari prve ljubavi?

PODELI
Prethodni tekstŠTA KAŽE VAGA?
Sledeći tekst13 IDEJA ZA SAVRŠENi FRENČ
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!