Proleće – to nije samo vreme za šetnju i pesmu ptica, već i intenzivna priprema ka završetku škole. Print voćkica ananasa i banana će ti podići raspoloženje čak i u danima kada bubaš formule  iz matematike i pišeš puškice.

Miss6teen

1. Rajf, Piers Atkinson. 2. Šeširić, Orby. 3. Haljina, Au Jour Le Jour. 4. Torba, Orby. 5. Privezak za kofer, Skinnydip. miss6teen

1. Narukvica, N2: Les Néréides Paris. 2. Suknja, Markus Lupfer. 3. Majica, H&M. 4. Ogrlica, Jennifer Loiselle. 5. Torbica za iPad, Casetify.

PODELI
Prethodni tekstNAPRAVI U SVOJOJ SOBI BAŠTU
Sledeći tekstKAKO DA PRESTANEŠ DA PATIŠ ZA DEČKOM KOME NISI INTERESANTNA?
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!