Imam super drugarice i drugare, ali ne znam kome da verujem. Sada uskoro idem u srednju školu i neću imati ni jednog prijatelja, ako ne počnem da im verujem. Kako da znam kome da poverujem a kome ne?

Dosta devojčica ima ovakvih problema: ti prvo, izmisli neku najbezvezniju tajnu. Reci je jednoj od tvojih drugarica. Ako se ta tajna pročuje po celoj školi, to znači da njoj ne treba da pričaš tajne, ali ako se ne procuje znači da mozes da imas poverenja i da mozes da se druzis. To je jedan od načina, ali naravno, ti možeš i da izmisliš i svoj način za proveravanje iskrenosti.

 

***** Ako imate neko pitanje, a ne znate da nađete na njega odgovor, pišite nam na mail dilema@miss6teen.rs ili ostavite u komentaru…:)

PODELI
Prethodni tekstPLAŠIM SE DA IDEM NA PIDŽAMA ŽURKU
Sledeći tekstDIGITAL MAKEUP
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!