Kao što ti je već poznato, u srbiji je sve mnogo, mnogo skuplje nego preko, a pritom je kvalitet užasan, jer svi proizvodi koji dolaze kod nas pravljeni su za istočno tržište i to je po difoltu lošije.

Dosta ljudi ne kupuju u parfimerijama, vać nalaze razne alternative, a to su uglavnom šaneri, kod kojih je isto diskutabilno kakav kvalitet se dobije. Oni naravno svi tvrde da su kod njih provereno svi originali, ali zato mi je misterija oduvek bila, zbog čega se masovno otkupljuju bočice praznih originala. Dođi do zaključka sama.

S druge strane, ti moraš uvek da mirišeš, ne na neku jeftinu klonjsku vodu, već  na dobar parfe. E zato smo ti mi pripremile dva sajta preko kojih možeš kupiti parfem koji voliš po dosta nižim cenama nego kod nas i ne samo parfem.

PARFEMI,KOZMETIKA,ŠMINKA ITD

Fragrancex
6teen_parfemi1

Fragranceshop
6teen_parfemi2

PODELI
Prethodni tekst7 STVARI KOJE NISTE ZNALI O YOU TUBE
Sledeći tekstFAMOZNI ALIEXPRESS
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!