P: U VII sam razredu i u mojoj skoli sve moje drugarice imaju dečka, jedino ga ja na zalost memam. Niko nije zaljubljen u mene, a dečaci u koje sam ja tajno zaljubljena vole samo devojke sa velikim grudima i oblinama. Želim da nađem dečka koji će biti zaljubljen u mene.

O: Nemoj ni da žuriš. Sve će doći na svoje i u svoje vreme. Naći ćeš pravog dečka, koji ti se sviđa i koji će, takođe,voleti tebe. To što drugarice imaju dečka ne znači da i ti, kao po pravilu treba da ga imaš. Jer ako ti se neko ne sviđa nije potrebno da ti bude dečko, i obrnuto. A, kada dodje pravi onda je to i prava stvar.

PODELI
Prethodni tekstMLADI KIKINĐANIN NAJBOLJI MATEMATIČAR NA SVETU
Sledeći tekstBESPLATNE MUZIČKE RADIONICE
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!