P: Mi se super slažemo u porukama. Ali, kada ja žellim da pričam sa njom u javnosti, ona se pravi da me ne poznaje. Kada pokušaam da pričam sa njom sam,a licem u lice, ona neće da razgovara. To traje već mesec dana. Trudim se da je zaboravim, ali to je jednostavno nemoguće. Jako mi je teško da izgubim drugaricu-prijatelja.

O: Zapitaj sebe da li ti je ona nekada I bila prava prijateljica. Pitaj je preko poruke da li ona želi druženje sa tobom, I da li želi da se viđate I družite. Ako ti ne pošalje odgovor to znači da ne želi to da uradi, pa I da ti nikada nije ni bila drugarica, a ako ti pošalje da hoće,  onda se dogovorite gde da se vidite I započnete vaše prijateljstvo. A, možda je samo stidljiva… Moraš da otkriješ šta je u pitanju.

PODELI
Prethodni tekstŽELJA MI JE DA BUDEM PEVAČICA, ALI MOJI RODITELJI ME NE SHVATAJU OZBILJNO
Sledeći tekstMOJ DEČKO I JA NIKADA NE PRIČAMO?
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!