P: Mi  razgovaramo preko telefona i SMS poruka. Ljubili smo se nekoliko puta. Ali, kada smo zajedno nikada ne pričamo. Kako da mu kažem da želim da pričam više sa njim?    a da se on ne  povredi.

O: Možda je tvoj dečko stidljiv. Reci mu u lice šta misliš, ali nemoj biti nepristojna; reci mu lepo da želiš više pričati sa njim… Ili, sama povedi dijalog, tako da ima potrebu  za odgovaranjem, naprimer. Ili samo sledećeg dana  započni pričati sa njim I tako će se on opustiti, a vi ćete se ispričati do mile volje.

PODELI
Prethodni tekstMOJA NAJBOLJA DRUGARICA ME IGNORIŠE
Sledeći tekstMLADI KIKINĐANIN NAJBOLJI MATEMATIČAR NA SVETU
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!