Naočare za sunce možemo krunisati kao “najneophodniji aksesuar” leta. Osim toga što nočare štite oči od lošeg uticaja ultraljubičastih zraka sunca, one su i modni detalj, koji je u mogućnosti da naglasi individualnost vašeg stila. Raznolikost veličine, forme i boja naočara u 2016 godini svaka devojka će moći da izabere unikatan komad ili više njih. Dakle kakve naočari će biti moderne ove sezone?!

Moderne načari za 2016.1426871100_11

Prošle godine su bile moderne ogromne načare, zato 2016 godina donosi raznolikost. Aktuelne su srednje veličine, pa čak i sa uskim staklima. Naravno i dalje možete nositi i velike, kao i retro modele u raznim bojama!

 

PODELI
Prethodni tekst“OJ, SRBIJO MEĐU ŠLJIVAMA”
Sledeći tekstNAPRAVI U SVOJOJ SOBI BAŠTU
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!