PITANJE

Kako da zaboravim bivšeg dečka? Raskinuli smo pre 3 godine, ali ja ga i dalje volim tako da ne mogu da imam novog dečka. Zalepila sam se za prošlost, celo staro društvo me izbegava, a sa novima mi se ni ne počinje druženje.

ODGOVOR

Tri godine je ozbiljan rok. Ako sama ne uspevaš, probaj naše superostvarive načine. Ako ti i to ne pomogne, bojim se da bez specialiste nećeš uspeti. Psiholozi postoje baš zbog toga. Ne stidi se da se obratiš nekom od njih. Što više odugovlačiš, to više vremena gubiš!

PODELI
Prethodni tekstOSAM SVETSKIH ČUDA PRIRODE #MOJASRBIJA
Sledeći tekst10 TAJANSTVENIH MESTA (I DEO)
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!